کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده میکنند.
مواد لازم :
آرد 300 گرم – شکر 210 گرم – روغن مایع برای ساده 150 گرم – ماست 200 گرم – تخم مرغ 3 عدد – بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری – نمک میوه 1 قاشق سوپ خوری سر خالی – وانیل 8/1 یک هشتم قاشق چای خوری – اسانس پرتغالی یک قطره – کنجد برای تزئین روی کیک و قالب مخصوص یزدی
روش پخت:
ابتدا تخم مرغها را شکسته و شکر را به آن اضافه کرده و به صورتی که بافتهای تخم مرغ از هم جدا شود و با شکرمخلوط شود با همزن دستی هم میزنیم. بعد ماست و بکینگ پودر و نمک میوه و وانیل و اسانس و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم . در مرحله بعد آرد را که الک شده اضافه میکنیم اما نیاید خمیر آماده شده را زیاد به هم زدن به قدری هم زده شود که آرد به خوبی و به صورت صاف در آن مخلوط شود . این کیک را اگر زیاد به هم بزنیم سفت مس شود . در مرحله آخر کاسههای یزدی که کپسولی داخل آن قرار دادیم را به اندازه ای که یک سوم آنها خالی باشد مواد آماده را داخل آنها میریزیم و روی آن را کنجد میریزم . و در فر قرار میدهیم.
درجه حرارت فر 230 درجه سانتی گراد و مدت زمان پخت 25 الی 30 دقیقه است.
کلمات کلیدی : آرد ابتدا درجه کیک ''اضافه '?' 'اضافه , ? { } آخر آرد آقا آماده آن آنها از اسانس است است استان استفاده اضافه الک الی اما اندازه اگر ای ایران این با باشد بافتهای ببینید برای بزنیم بعد بقعه به بومی بکینگ بیشتر تخم تزئین جدا حرارت خالی خمیر خوبی خود خوری داخل دادیم در درجه دستی دقیقه را روغن روی زدن زده زمان زیاد ساده سانتی سر سفت سوم سوپ شده شود شکر شکرمخلوط شکسته شیرینی صاف صورت صورتی عدد علاقمندی فر قاشق قالب قبر قدری قرار قطره لازم لیست ماست مایع مخصوص مخلوط مدت مذهبی مراسمهای مرحله مرغ مرغها مرکز مس مطلب مواد میوه میدهیم میریزم میریزیم میزنیم میکنند مواد میکنیم نمک نوعی نیاید ها ها' هشتم هم همزن و وانیل پخت پذیرایی پرتغالی پودر چای کاسههای کرده کنجد که کپسولی کیک گراد گرم یزد یزدی یزدی روش یک
- ۹۶/۰۳/۰۴