دانلود

دانلود رایگان نرم افزار،بازی,کتاب,آموزش،فیلم, نرم افزار و بازی های موبایل

دانلود

دانلود رایگان نرم افزار،بازی,کتاب,آموزش،فیلم, نرم افزار و بازی های موبایل

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دسر ، انواع دسر ، طرز تهیه دسرهای خوشمزه

طرز تهیه دسر سیب ژله ای

این دسر راحت و خوشمزه چیزی نیست جز جوشاندن سیب در ژله .
میتوانید از هر ژله ای استفاده کنید ولی بهتر است سیب ها کوچولو باشند.

طرز تهیه دسر سیب

برای این تعداد سیب یعنی ۴ یا ۵ دونه سیب نصف پاکت پودر ژله رو در یک و نیم لیوان اب حل کرده و می گذاریم روی حرارت تا جوش بیاید .

سیب های پوست گرفته را می اندازیم درونش و حرارت را کم می کنیم .

در ظرف را به صورت نیم باز بزارید چون اگر ببندید سر می رود .

بعد  از ۵ دقیقه سیب ها را زیرو رو کنید تا یک قسمتش کم رنگتر و له نشود.

بگزارید حدود ۵۰ دقیقه بجوشد تا یکی دو قاشق از ژله باقی بماند .

بعد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بچینید و مابقی ژله را بریزید روش و بگزارید تو یخچال تا خنک بشود.

طعم این دسر مثل کمپوت سیب هست ولی طعم دارتر و خوشمزه تر.

از پوست یک سیب هم گل درست کنید و در خلال فرو کنید و در ژله بیاندازید که خوشگل شود.

از سیب های ژله ای هم برای تزیین دسر هاتون میتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه دسر پسته و بادام

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد.

مواد لازم

کره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شکر : 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد

طرز تهیه دسر پسته و بادام

1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .

طرز تهیه دسر ، انواع دسر

طرز تهیه دسر تریفل براونی

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان کل : 50 دقیقه

مواد لازم برای 6 – 8 سرو

کره
1 فنجان

شکلات چیپسی
180 گرم

شکر
1 و نیم فنجان

نمک
یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ
4 عدد

عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری

آرد
1 و نیم فنجان

مواد تریفل

بلو بری تازه
180 گرم

تمشک تازه
180 گزم

توت فرنگی تازه و اسلایس شده
180 گرم

شکر
4 قاشق غذاخوری

خامه
1 و نیم فنجان

عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر تریفل براونی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی فر 22 * 32 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید .

قابلمه را روی حرارت کم گذاشته کره و شکلات را ذوب کنید و هم بزنید یکدست شود . سپس از ری حرارت برداشته شکر و نمک را اضافه کنید . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار ه بزنید یکدست شود . عضاره وانیل را اضافه کنید . آرد را اضافه نموده مخلوط کنید .

خمیر را در سینی ریخته رویش را صاف کنید و حدود 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید بپزد و لبه ها خودشان را بگیرند . سپس کناری بگذارید کاملا خنک شوند .

برای تریفل :

بلو بری ، تمشک و توت فرنگی را با 2 قاشق شکر به آرامی مخلوط کنید له نشوند و 10 دقیقه کناری بگذارید بمانند .

خامه را هم بزنید غلیظ شود  سپس وانیل و 2 ق غ شکر را اضاف کرده هم بزنید تا فرم بگیرد .

براونی که سرد شده را به صورت مکعبی برش زده و یک لایه براونی کف ظرف ها بچینید و سپس میوه ها و در لایه بعدی خامه را بگذارید . و به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرفها پر شوند سپس تا زمان سرو در یخچال بگذارید خنک شوند .

طرز تهیه دسر ، طرز تهیه دسرهای خوشمزه

طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی سنتی

مواد لازم :

شیر : چهار پیمانه
زرده تخم‌مرغ : دو عدد
شکر : یک پیمانه
وانیل : یک دوم قاشق چای‌خوری
موز یا گردو : برای تزئین
پودر کاکائو : دو قاشق
کره : یک قاشق
آرد : سه قاشق
نشاسته ذرت : یک قاشق

طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی سنتی

داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده رو هم زده با هم می‌زنیم. روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن می‌پزیم. بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش می‌کنیم و بلافاصله در ظرف سرو می‌کشیم و با گردو یا موز تزئین می‌کنیم.

نکته ۱: به زرده تخم‌مرغ کمی شیر اضافه کرده هم می‌زنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه می‌کنیم.
نکته ۲: یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط می‌کنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه می‌کنیم.

  • ۹۵/۰۵/۳۰
  • امین تهرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی