دانلود

دانلود رایگان نرم افزار،بازی,کتاب,آموزش،فیلم, نرم افزار و بازی های موبایل

دانلود

دانلود رایگان نرم افزار،بازی,کتاب,آموزش،فیلم, نرم افزار و بازی های موبایل

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بستنی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید ) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ) .

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.

پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید ؛ بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی

مواد لازم :

شیر     2 لیوان (نیم لیتر)
شکر      4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
زرده تخم مرغ     4 عدد
ثعلب به جای زرده تخم مرغ     15 گرم
وانیل     نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی در خانه :

شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.

شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود.

اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر حل شود.

اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید.

کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام می دهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.

ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود.

راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید.

می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه

بستنی سنتی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرداران زیادی داره و از پیر و جوان گرفته تا زن ومرد و کودک و جوان کسی نیست که بستنی سنتی رو دوست نداشته باشه.این بستنی در جاهای مختلفی بفروش میره و البته بعضی هاشون فقط اسم بستنی سنتی روش هست و بعضی ها مخصوصا خانم هایی که علاقه به تهیه دسر و شیرینی پزی دارن دوست دارن خودشون درست کنند و به همین خاطر یک آموزش ساخت و تهیه بستنی خوب و روان پیدا کردم که در اینجا براتون ارائه داده میشه تا بتونید خودتون این بستنی خوشمزه رو بسازید.

مواد لازم :

شیر پر چرب یک لیتر

شکر 400 گرم

ثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی

گلاب یک دوم پیمانه

خلال پسته به میزان لازم

خامه و زعفران به میزان لازم

قبل از هر کاری 100 گرم خامه را تو یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشه که موقع خوردن اذیت می کنه و بذارید تو فریزر تا ببنده اگر مایل هستید بیشتر خامه استفاده کنید .

شیر را میذاریم یک کم گرم بشه کم نه زیاد همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه.شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم اگر این کار را نکنین وقتی ثعلب را تو شیر ریختیم گلوله گلوله میشه و کار میده دستمون حالا بیا و مخلوطش کن کلی دردسر داره.

وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که میخوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج میریزیم اینجا هم همین کار را می کنیم به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم بعد دوباره شکر و هم زدن .

این مایه باید خوب زده بشه طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید همینطور که تو عکس می بینید شیر کشدار شده  وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد البته هنوز خیلی رقیقه و کار داره تا بستنی بشه .

تو این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم زعفران به کرم خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقط حواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشنتر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر باید بهش زعفرون بزنید .

خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن تو مخزن بستنی سازشون درش را ببندن اگر یخ لازم داره بریزن دورش اگر نه که هیچ و روشنش کنند به مدت 40 تا 50 دقیقه بعد درش بیارن بهش خلال پسته و خامه خرد شده اضافه کنند و بذارن تو یخچال بعد از 7 تا 8 ساعت بستنی آماده خوردنه .دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را تو همین ظرفی که هست بذارن تو جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار درش بیارن و با همزن دستی مخلوطش کنند تا یخ نزنه تمام لایه ای را که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشه ولی می ارزه !

بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید خامه ای را که تو فریزر گذاشتین در بیارین و بریزین روی بستنی و با قاشق خردش کنید و مخلوطش کنید .

بذارید 7 تا 8 ساعت تو فریزر بمونه بعد در کنار خانواده نوش جان کنید .

  • ۹۵/۰۵/۲۶
  • امین تهرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی