طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ
مواد لازم برای سس آلفردو
کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه سس آلفردو
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
مواد لازم برای پاستا
پاستا 500 گرم
کره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)
جعفری اندکی برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا
در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید
جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن
پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند.
بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید. [عجله
نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم] همزمان با
ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن
اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید
و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت ؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ
– پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد
– زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه است
– زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
– پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید .
– مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است .
طرز تهیه پاستا و سس پاستا بسیار خوشمزه
مواد لازم پاستا :
پاستا : ۱ بسته۵۰۰ گرمی
گوشت چرخ کرده : ۳۵۰ گرم
پیاز : ۴ عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده : مقداری
نمک ، فلفل و زردچوبه : مقداری
طرز تهیه پاستا :
اول از همه توی یه قابلمه آب بریزین و وقتی بجوش اومد توش کمی روغن و نمک بریزین و بعد پاستا رو اضافه کنین و در طول پخت هم بزنین.
پاستا معمولا در ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می پزه.
پیاز ها رو خلالی خرد و نیم سرخ کنین و بعد گوشت چرخ کرده و قارچ رو که ۴ قاچ کردین توش بریزین و کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه بهش اضافه کنین و کمی تفت بدین در آخر هم اگه دوست داشتین کمی جعفری بریزین .
حالا پاستا رو آبکش کنین و کمی آب سرد روش بریزین تا بهم نچسبه.
مواد لازم سس پاستا :
شیر : ۱ لیوان و نیم
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۵۰ گرم
خامه : ۵۰ میلی لیتر
پنیرپیتزا : ۱۰۰ گرم
جعفری و شوید خرد شده : از هر کدام مقداری
طرز تهیه سس پاستا :
اول از همه شیر سرد و آرد رو با هم تو یه لیوان مخلوط کنین و با یه چنگال خوب بزنین اینطوری آرد گلوله نمیشه .
حالا زیر قابلمه رو روشن کنین کره رو بریزین.
بعد از اینکه کره آب شد، خامه رو به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و هم بزنید و بعد داخل قابلمه به کره آب شده اضافه کنین و مدام هم بزنین تا ته نگیره بعد از اینکه مایتون غلیظ شد جعفری و شوید رو اضافه کنین و در آخر هم پنیر پیتزا رو و بعد از اینکه پنیرتون آب شد زیر قابلمه رو خاموش کنین.
حالا تو یه ظرف گود پاستا ، مواد پاستا و همینطور نصف سس سفید رو بریزین توش و خوب با هم مخلوط کنین.
اگه دوست دارین پاستا رو دم کنین، قبل از اینکه اونو با مواد مخلوط کنین یه مقدارش و بردارین و بذارین کنار برای کف دیگ.
حالا کف قابلمه ۲ تا ۳ قاشق روغن و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب بریزین و بعد پاستایی که از قبل کنار گذاشتین بریزین کف قابلمه و در آخر مخلوط پاستا و مواد رو بریزین روش و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه ابتدا با شعله زیاد و در آخر با شعله ملایم بذارین دم بکشه.
حالا پاستا رو تو ظرف دلخواه بریزین و با یه مقدار سس سفید که از قبل کنار گذاشتین و همینطور کمی پنیرپیتزا تزئین کنین.
اگه دوست ندارین پاستا رو دم کنین بعد از اینکه اونو آبکش کردین و با مواد و سس سفید مخلوط کردین تو ظرف بریزین و تزئیین کنین.
- ۹۵/۰۵/۲۶